חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף מוקפץ עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף מוקפץ עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח חזה עוף פרוס לפרוסות דקות
1 בצל פרוס
2-3 גזר פרוס למקלות
2-3 גבעולי סלרי פרוסים למקלות
3-4 "בוק צואי" חתוך גס
3 כפות רוטב סויה
1 כף קורנפלור
1 כף שמן סומסום
רוטב:
1 כף קורנפלור
1 כוס מרק עוף (או ציר)
אופן ההכנה
1. מערבבים את רטוב הסויה והקורנפלור בקערה. מוסיפים את העוף ומשרים לחצי שעה.
2. פורסים את כל הירקות מראש
3. מחממים את השמן בווק או מחבת ומקפיצים את העוף עד הזהבה. מוציאים את העוף
4. באותו שמן מקפיצים את הבצל הפרוס עד הזהבה ואז מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים 3-5 דקות.
5. מחזירים את העוף ומוסיפים את הרוטב. מקפיצים עוד מספר דקות עד שהרוטב מצטמצם.
אפשר להגיש עם אורז לבן או איטריות ביצים
מגיש: KerenAfik
מקור:
שתף את המתכון