הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
6 שוקיים עוף
3 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
1/2 כוס רוטב צילי מתוק
2 בצלים קצוצים גס
4 שיני שום פרוסות
1 פלפל אדום חריף קצוץ דק
1 פלפל מתוק קצוץ גס
1 סלסלת פטריות פרוסות
½ 1 כוסות שעועית ירוקה, ניתן להשתמש בקפואה
¼ כוס שמן זית
2 כפות סלסה מכסיקנית
1 כוס ציר עוף
מלח, ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
ההכנה
שמים במחבת את השמן ומטגנים את העוף עד לקבלת עוף שחום.
מעבירים לצלחת את העוף, ומכניסים למחבת את הבצל והשום מטגנים
תוך ערבוב כ 10 דקות
מוסיפים את כל הירקות וממשיכים לטגן תוך ערבוב ב 10 דקות נוספות,
מוצאים מחצית מהירקות לצלחת , מורחים את העוף בסלסה ומעבירים למחבת,
מפזרים את הירקות שבצלחת מעל העוף ואת הרוטב צילי ממלחים ומפלפלים ומוסיפים את ציר העוף,
מבשלים על אש קטנה עד לצמצום הנוזלים,
מגישים לצד אורז אדום,
בתאבון
אלי גרשון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון