חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף מכסיקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף מכסיקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
6 שוקיים עוף
3 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
1/2 כוס רוטב צילי מתוק
2 בצלים קצוצים גס
4 שיני שום פרוסות
1 פלפל אדום חריף קצוץ דק
1 פלפל מתוק קצוץ גס
1 סלסלת פטריות פרוסות
½ 1 כוסות שעועית ירוקה, ניתן להשתמש בקפואה
¼ כוס שמן זית
2 כפות סלסה מכסיקנית
1 כוס ציר עוף
מלח, ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
ההכנה
שמים במחבת את השמן ומטגנים את העוף עד לקבלת עוף שחום.
מעבירים לצלחת את העוף, ומכניסים למחבת את הבצל והשום מטגנים
תוך ערבוב כ 10 דקות
מוסיפים את כל הירקות וממשיכים לטגן תוך ערבוב ב 10 דקות נוספות,
מוצאים מחצית מהירקות לצלחת , מורחים את העוף בסלסה ומעבירים למחבת,
מפזרים את הירקות שבצלחת מעל העוף ואת הרוטב צילי ממלחים ומפלפלים ומוסיפים את ציר העוף,
מבשלים על אש קטנה עד לצמצום הנוזלים,
מגישים לצד אורז אדום,
בתאבון
אלי גרשון.
מגיש: elig
מקור:
שתף את המתכון