חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ממולא לשבת מבית אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיוחד טעים ובאמת אין כמו אוכל של אמא.
עוף ממולא לשבת מבית אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיוחד טעים ובאמת אין כמו אוכל של אמא.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-עוף שלם,טרי ושטוף
8-תפוחי אדמה
¼-כוס שמן קנולה/סויה
1-כפית מלח
1-כפית כמון
½-כפית כורכום
1-כפית פפריקה מתוקה
½-כפית פפריקה חריפה
¼-כפית פלפל שחור טחון
½-כוס מים
למילוי:..
250- גרם כבדי עוף קצוצים
250- גרם פטריות שמפניון קצוצות
1-בצל קצוץ
צרור-קטן פטרוזיליה טריה וקצוצה
6-כפות שמן
פלפל שחור גרוס ומלח לפי טעם
אופן ההכנה
לצקת למחבת 6 כפות שמן ולהוסיף בצל קצוץ.לטגן עד לשקיפות.להוסיף פטריות ולטגן עוד 10 דקות נוספות, לערבב היטב להוסיף כבד עוף ותבלינים. להמשיך לטגן עוד 10 דקות להוסיף פטרוזיליה קצוצה ולהסיר מהאש.
למלא במילוי את העוף ולתפור את הפתח.
לקלף ולפרוס תפוחי אדמה לעובי של 1 ס"מ.
בקערה קטנה לערבב את כל התבלינים והשמן וחצי מהתערובת לצקת על תפוחי אדמה פרוסים.
לערבב היטב ולהעביר בכלי חסין חום.
את תערובת תבלינים הנותר לפזר על העוף ולהספיג היטב.
להניח את העוף מעל תפוחי האדמה כשחזה למעלה ולהכניס לתנור מחומם ל-250 מעלות.
כעבור 30 דקות להפוך את העוף,להנמיך טמפרטורה ל-180- מעלות ולהחזיר לתנור ל-30 דקות נוספות. להוסיף ½ כוס מים לתפוחי האדמה ולכסות את הכל בנייר כסף.
להחזיר לתנור לעוד 30 דקות.להגיש חם בתוספת סלט ירקות חי ולחם כפרי.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון