חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף עם אננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף עם אננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 כרעי עוף
2 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
3 גבעולי עירית קצוצים
3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
½ כוס צימוקים
1 כפית גרידת לימון
3 כפות רום כהה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית פלפל צ'ילי קצו דק
750 גרם אננס טרי חתוך לקוביות
אופן ההכנה
משרים את העוף עם מיץ הלימון, המלח והפלפל למשך חצי שעה לפחות. מחממים את שמן הזית בסיר. מטגנים את העוף להשחמה קלה מכל הצדדים. מוציאים את העוף ומניחים בצד. מוסיפים לסיר את הבצל, השום והעירית עד להתרככות הבצל. מחזירים את העוף לסיר ומבשלים כך ביחד כחצי שעה על אש בינונית. מוסיפים את כל שאר המצרכים לסיר ומעט מים ליצירת רוטב. מבשלים ביחד כחמש עד עשר דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון