חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף עם שקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בסגנון סיני המוגש עם אורז מבושל. מומלץ מאד גם לאלה שאינם חסידי התבשילים הסיניים. brלפני הבישול חותכים את העוף לחתיכות קטנות כדי שיספגו את טעם רוטב הסויה
עוף עם שקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בסגנון סיני המוגש עם אורז מבושל. מומלץ מאד גם לאלה שאינם חסידי התבשילים הסיניים. brלפני הבישול חותכים את העוף לחתיכות קטנות כדי שיספגו את טעם רוטב הסויה
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 1 ק"ג עוף
1 כף קורנפלור או קמח תפוחי אדמה
3 כפות רוטב סויה
מלח פלפל
1 כפית סוכר
2 כפות שמן
1/4 1 כוסות שקדים מולבנים
2 כפות מים או מרק עוף צח
אופן ההכנה
מסירים מהעוף את העור בעזרת סכין חדה. מסירים את הבשר מהעצמות. (יש לשמור על העצמות להכנת ציר מרק העוף)
לפרוס את בשר העוף לחתיכות קטנות.
בקערה מערבבים קמח תפוחי אדמה או קורנפלור עם רוטב סויה, מלח, פלפל וסוכר.
מוסיפים את חתיכות העוף ומערבבים היטב.
מחממים 1 כף שמן בסיר ומשחימים את השקדים תוך כדי עירבוב . מסננים ושומרים בצד.
מוסיפים את שארית השמן לסיר. מוסיפים את חתיכות העוף ומטגנים מעל להבה גבוהה כ-15 דקות. הופכים את חתיכות העוף במשך כל זמן הטיגון.
כאשר נתחי העוף שחומים/זהובים, מחזירים את השקדים לסיר ומסיפים את המים או המרק.
משפרים את התיבול, מכסים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
מעבירים את התבשיל לכלי הגשה מחומם ומגישים עם אורז מבושל.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון