חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף עם תפו"א ירושלמי ( בטטה קסביה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף עם תפו"א ירושלמי ( בטטה קסביה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 י"ח כרעיים עוף
20 פקעות תפוח אדמה ירושלמי מקולף ושטוף היטב
בצל בינוני קצוץ
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן
1/2 ראש שום פרוס
חצי צרור כוסברה קצוצה
כפית שטוחה כורכום
מלח/פלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד להשחמה , הוסיפים את העוף ומטגנים אותו מכל הכיוונים עד להשחמה.
מסדרים את חתיכות העוף כך שיכסו את תחתית הסיר ומעל מוסיפים את התפו"א הירושלמי פורסים את השום ומפזרים, שמים את התבלינים והכוסברה,מוסיפים 1/2 כוס מים או עד גובה העוף, מכסים ומרתיחים. לאחר ההרתחה מורידים את האש לנמוך - ללא הרמת המכסה-וממשיכים לבשל כ - 40 דקות.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון