חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף שלם בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף שנימוח ומדהים שווה
עוף שלם בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף שנימוח ומדהים שווה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף במשקל 3-4 ק"ג מופשר ומנוגב היטב
1 כף פפריקה
1 כפית פלפל שחור טחון עבה
1 כפית מלח
1 כף טימין
1/2 כף רוזמרין
1 ראש שום/ לימון שלם
1 כוס יין לבן
אופן ההכנה
1. בקערה קטנה עם רבע כוס שמן זית מערבבים היטב פפריקה, פלפל שחור, מלח טימין, ורוזמרין ויוצרים פסטו למריחה
2. עוף מופשר או טרי יש לנגבו היטב מנוזלים
3. מורחים את הפסטו היטב על העוף ובתוכו.
4. מכניסים לבטן ראש שום שלם /או לימון שלם
5. בתחתית סיר הבישול האיטי נציב כ 10 גלילים בגודל פינג פונג מנייר אלומיניום
6. מעליו נניח את העוף כשגב העוף לכיוון תחתית הסיר
7. נשפוך מעל כוס יין לבן ונכסה את הסיר
8. נפעיל את הסיר לגובה גבוה ביותר
9. נמתין 6 שעות ואז נוציא לכלי הגשה (בחם בינוני 8 שעות)
ניתן להוסיף תפוא"ד קלופים ומחולקים לרבעים לאחר 5 שעות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון