הוראות הכנה
מרכיבים
20 עלי גפן
כוס אורז
חצי כוס חמוציות
4 כפות פטרוזליה קצוצה
מלח, פלפל, כף לימון פרסי טחון דק
אופן ההכנה
לשטוף היטב את העלים , לחמם מים בסיר ולהניח את העלים למשך 10 דקות
במים חמים
לערבב את כל החומרים ביחד
לקחת עלה אחד לשטח אותו על השולחן להוסיף כפית מהתערובת באמצע לגלגל מעט
בקצוות ואחר להמשיך לגלל רגיל
לאחר מכן להניח בסיר עם מעט שמן כשהוא מכוסה בתחתית פרוסות תפו"א דקים
להניח על פרוסות התפו"א בצורת שתי וערב להכניס לתנור למשך חצי שעה
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון