חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומץ לאוד
פאייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומץ לאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
8 נקניקיות
8 שוקי עוף
3 כוסות אורז נקי ושטוף
2 גזרים מגורדים
ירקות מכל הסוגים (חציל, תפו"א, כרובית, בצל, אפונה וכו ' ) חתוכים לרצועות או פרוסות
תבלינים : מלח פלפל מרק עוף , 2 שיני שום קצוצים
אופן ההכנה
לקחת מחבת אם ידיות בצדדים ורבע כוס שמן לחמם על הגז
לאחר מכן לטגן את העוף היטב ולהזיז לצדדי המחבת ,לטגן את הנקניקיות
ולהעביר לצדדי המחבת , לעשות כך אם כל הירקות את האפונה אפשר פשוט לפזר מסביב
אם חסר שמן יש להוסיף (להשאיר את הכל במחבת לא להוציא כלום )
לאחר מכן לפזר את האורז השטוף + הגזר המגורד והתבלינים על התכולה
להוסיף 2 כוסות מים ולבשל
אם רואים שהמים התאדו והאורז עדיין לא מבושל יש להוסיף עד כוס וחצי מים
לאחר שהאוזר התבשל לכבות את הגז ולהמתין כמה דקות לקחת את המחבת בשני צידי הידיות לשים במרכז השולחן ,
ובתיאבון
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון