חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאייה טלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאייה טלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1. כתף טלה, מפורקת מהעצם וחתוכה לקוביות
1/2 ק"ג גזר חתוך לקוביות קטנות
300 גר' אפונה ירוקה
2. בצלים בינונים
6. שיני שום
2. יח' פלפל צ'ילי
2. עגבניות קלופות ומגולענות
400 גר' אורז עגול
כ-600 מ"ל ציר עוף
1/4 כפית פלפל שחור
6. כפות שמן זית
2. כפיות מלח (לפי הטעם)
2. לימונים
אופן ההכנה
מחממים במחבת שטוחה ורחבה את שמן הזית, מטגנים את בשר הטלה, מוציאים ושומרים חם.
באותה המחבת מטגנים גזר, שום ובצל עד להזהבה ולתבל.
להוסיף את האורז,הצ'ילי והעגבניות, לערבב היטב ולהנמיך את האש.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד 10 דקות על אש נמוכה,עד לסיום ספיגת הציר, מכסים במחגבת ונותנים מנוחה 10 דקות.
לפני ההגשה סוחטים לימון טרי.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור:
שתף את המתכון