הוראות הכנה
מרכיבים
2 בננות פרוסות
100 גרם קמח
כוס קמח
מיץ מ-2 לימונים
75 גרם סוכר
4 ביצים
300 מ"ל חלב
125 גרם חמאה חתוכה לקוביות
20 גרם סוכר
קורט מלח
3 כפות מים קרים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כוס הקמחעם 20 גרם סוכר, החמאה, ביצה אחת, קורט מלח והמים הקרים. לשים ביחד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה. בקערה נפרדת טורפים את הביצים הנותרות. מוסיפים את החלב ומיץ הלימון וממשיכים לטרוף. מוסיפים את הקמח הנותר והסוכר הנותר וממשיכים לטרוף לבלילה חלקה.
מרדדים את הבצר ומעבירים לתבנית פאי, נפטרים מקצוות הבצק המיותרות. יוצקים את הבלילה לתוך התבנית המכוסה בבצק. מוסיפים את פלחי הבננה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך 50 עד 55 דקות.
מצננים.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון