חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי הרועים עם פלפלים קלויים ומנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב הטעמים של הפירה הקריספי ,הבשר והפלפלים פשוט קטלני
פאי הרועים עם פלפלים קלויים ומנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב הטעמים של הפירה הקריספי ,הבשר והפלפלים פשוט קטלני
הוראות הכנה
מרכיבים
למלית הבשר -
500 גר' בשר בקר
2 בצלים בינונים
2 שיני שום
1 כף קמח
1 כף אבקת מרק עוף
חצי כוס מים רתוחים
מלח פלפל שחור ופפריקה
4-5 פלפלים אדומים קלויים
חצי צרור עלי מנגולד
לפירה -
8 תפוחי אדמה בינונים
2 בצלים
שמן זית
מלח ,פלפל שחור
אופן ההכנה
הכנה
1.לבשל את תפוחי האדמה על קליפתם כ 20 דקות לקלף ולמעוך אותם לפירה מחית
2.קוצצים את הבצלים מחממים מחבת עם מעט שמן זית מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד
הזהבה
3.קולים את הפלפלים האדומים מכניסים העודם חמיםן לשקיק ניילון קושרים ומניחים
לחמש דקות פותחים ומסירים את קליפתם
4.במחבת מאדים את עלי המנגולד שקצצנו במעט שמן זית ושום קצוץ
הכנת מלית הבשר
1.מטגנים את הבצלים הקצוצים בשמן עד הזהבה ומוסיפים את שיני השום.
2.מוסיפים למחבת את הבשר הטחון מפוררים אותו באמצעות מזלג. מתבלים מוסיפים את
מרק העוף ,הקמח , הרסק והמים .מערבבים ומבשלים עוד כ10 דקות.
הרכבת הפאי -
1. משמנים תבנית פיירקס וזורים על התבנית פירורי לחם .
2. מסדרים בתחתית שכבה דקה של הפירה ומעל את שכבת הבשר.
3. מסדרים מעל הבשר את הפלפלים הקלויים ועלי המנגולד.
מתבלים את הפלפלים במלח ופלפל שחור.
4. מכסים בשכבה עליונה של פירה וחורצים פסים עם מזלג.
5. מברישים את השכבה העליונה עם מברשת טבולה בשמן זית
6. מכניסים לתנור ל30-40 דקות ב 180 מעלות או עד הזהבה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מוטי בר און https://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1055786
שתף את המתכון