חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי שוקולד תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי שוקולד תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1 כוס קמח לבן
3 כפות קרם קוקוס
1 כוס סוכר
4 ביצים
2 כפות מים
מיץ מתפוז אחד
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
450 מ"ל חלב
100 גרם קמח לבן
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את כוס הקמח עם רבע מכמות הסוכר, ביצה אחת, החמאה, המים ושתי כפות קרם קוקוס. לשים לבצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה.
בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם מחצית מכמות החלב ועם קרם הקוקוס הנותר. מעבירים לקערה וטורפים ביחד עם שארית החלב ומיץ התפוזים. מוסיפים את הסוכר והביצים וממשיכים לטרוף לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח הנותר וממשיכים לטרוף לבלילה אחידה.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו. מעבירים את הבצק לתבנית פאי ומהדקים לקצוות. יוצקים את הבלילה אל תוך התבנית עם הבצק. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך כ-55 דקות.
מגישים חם או קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון