הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1 כוס קמח לבן
3 כפות קרם קוקוס
1 כוס סוכר
4 ביצים
2 כפות מים
מיץ מתפוז אחד
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
450 מ"ל חלב
100 גרם קמח לבן
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את כוס הקמח עם רבע מכמות הסוכר, ביצה אחת, החמאה, המים ושתי כפות קרם קוקוס. לשים לבצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה.
בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם מחצית מכמות החלב ועם קרם הקוקוס הנותר. מעבירים לקערה וטורפים ביחד עם שארית החלב ומיץ התפוזים. מוסיפים את הסוכר והביצים וממשיכים לטרוף לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח הנותר וממשיכים לטרוף לבלילה אחידה.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו. מעבירים את הבצק לתבנית פאי ומהדקים לקצוות. יוצקים את הבלילה אל תוך התבנית עם הבצק. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך כ-55 דקות.
מגישים חם או קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון