הוראות הכנה
מרכיבים
3 אריזות גבינת ``טבעון`` של ``טרה`` או ``טוב טעם``
4 ביצים שלמות
100 גרם סוכר (8 כפות בערך)
250 גרם קמח רגיל
1 כף תמצית וניל
1 כף חומץ
1 כפית מחוקה סודה לשתייה
שמן לטיגון עמוק
כוס קמח לציפוי (לפני טיגון)
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים.
מחממים שמן לטיגון עמוק.
יוצרים עיגולים מהעיסה ומגלגלים בתוך קערה עם קמח.
לוחצים במרכזו של כל כדור (עם האגודל) חור אבל לא חלול לגמרי אלא שיהיה שקע.
מניחים את הכופתה בשמן. הכופתה תצנח לתחתית הסיר ואז תעלה ותצוץ. מטגנים על אש קטנה.
כל חצי דקה הופכים את הכופתה עד שהיא מקבלת צבע זהב מכל הכיוונים.
מספיגים את השמן ושמים במרכז כל כדור ריבת תות או דובדבנים חמוצים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון