חיפוש


פודינג שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
125 גר' חמאה
כמות זהה של שוקולד מריר מעולה
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
אופן ההכנה
שמים בכלי שוקולד מריר וחמאה וממיסים במיקרוגל -
הכי קל להמיס במיקרוגל שתי דקות בעוצמה בינונית.
בקערה נוספת, מוסיפים 3/4 כוס סוכר ל- 3 ביצים.
מוסיפים 3 כפות קמח
בוחשים הכל לתערובת אחידה.
מוסיפים את התערובת לשוקולד והחמאה המומסים.
יוצקים לתבניות אישיות משומנות.
אופים 10 דק' בתנור חם.
מגישים מייד לאחר האפייה בתנור.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון