הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
10 שיני שום קלופות וחצויות
5 עגבניות חתוכות לקוביות
1/2 1 ק"ג פול ירוק - אפשר קפוא
1 חבילה כוסברה טרייה
מעט אבקת מרק
מעט כרכום
מלח ופלפל לפי הטעם
מיץ מ1 לימון
מעט גרירת לימון
מים עד כיסוי הסיר.
אופן ההכנה
מחממים את השמן בתוך הסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן - להזהר לא לשרוף את השום
מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
מוסיפים את הפול ואת המים ומביאים לרתיחה. מתבלים ומבשלים כחצי שעה
מוסיפים כוסברה קצוצה, לימון וגרירת לימון, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עוד כ50 דקות.
לטעום ולתקן טיבול.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון