חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פול ירוק בשום וכוסברה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פול ירוק בשום וכוסברה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
10 שיני שום קלופות וחצויות
5 עגבניות חתוכות לקוביות
1/2 1 ק"ג פול ירוק - אפשר קפוא
1 חבילה כוסברה טרייה
מעט אבקת מרק
מעט כרכום
מלח ופלפל לפי הטעם
מיץ מ1 לימון
מעט גרירת לימון
מים עד כיסוי הסיר.
אופן ההכנה
מחממים את השמן בתוך הסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן - להזהר לא לשרוף את השום
מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
מוסיפים את הפול ואת המים ומביאים לרתיחה. מתבלים ומבשלים כחצי שעה
מוסיפים כוסברה קצוצה, לימון וגרירת לימון, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עוד כ50 דקות.
לטעום ולתקן טיבול.
מגיש: אתי ממן
מקור:
שתף את המתכון