הוראות הכנה
מרכיבים
קופסת שימורים של פול מצרי ( הפולים בקופסה נראים כהים ושלמים - לא החצאים היבשים!)
ממרח חומוס מוכן - מהחברה שאוהבים, בלי תוספות מיוחדות
ביצים קשות
טחינה, אני מעדיפה להכין בעצמי בבית - אבל בעיקרון אפשר גם ממרח טחינה קנויה
אופן ההכנה
מחממים את החומוס במחבת - אפשר להוסיף מעט מים, ולמעוך אותו תוך כדי חימום עד שהופך לעיסה.
הרכבת המנה :
שמים, למעשה מורחים בצורה סיבובית, את החומוס על צלחת הסועד
על החומוס שמים את הפול החם , כמה שרוצים ובכל צורה שרוצים
מניחים ביצה קשה על החומוס.
שופכים על הכל רוטב טחינה ( שמכינים מטחינה גולמית, מדוללת במים, +מיץ מלימון טרי+שום כתוש+מלח+פלפל+פטרוזיליה קצוצה)
להגיש עם פיתה
וכמו שעבדי אומר : " מאוד טעים" !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון