הוראות הכנה
מרכיבים
1-2 פומלה מקולפות
על כל כוס וחצי סוכר -חצי כוס מים
1 לימון סחוט טרי
----------------
קוקוס לבן לטבילה
אופן ההכנה
מקלפים את הפומלות ומסירים את הקליפה הצהובה המרירה
את החלק הלבן חותכים בסכין לריבועים גדולים ודוקרים במזלג.
מכניסים לסיר עם מים מביאים לרתיחה ושופכים את המים המרירים וחוזרים שוב על הפעולה להסרת המרירות סה"כ 2 פעמים,
מסננים את הקליפות מהמים ומניחים בצד,
בינתיים, בסיר רחב שמים כוס וחצי סוכר, כוס מים ולימון סחוט מערבבים ומרתיחים. כשרתח הסירופ מכניסים את הקליפות מערבבים ומשאירים עדיין על האש עד לצמצום הנוזלים לגמרי (זהירות ובהשגחה בערך ½ שעה-40 דקות)
מורידים מהאש וטובלים כל קליפה בקוקוס שמים בקופסה אטומה ומשהים במקרר לפחות שעתיים עד לאכילה ...(ניתן לשמור בקרור לתקופה ארוכה)
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון