חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פומלות מסוכרות בקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פומלה-פרי טעים ונהדר אצלנו בבית נהנים גם מקליפתו הבשרנית והמרירה.... brמתכון קל וטעים שנהוג להגיש בט"ו בשבט אצל העירקים...(כפי שזכור לי מבית אמי ) br ע"י ניסוי ותהייה הגעתי למתכון המושלם.... brמתכון קל להכנה ...שווה כל טעימה....
פומלות מסוכרות בקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פומלה-פרי טעים ונהדר אצלנו בבית נהנים גם מקליפתו הבשרנית והמרירה.... brמתכון קל וטעים שנהוג להגיש בט"ו בשבט אצל העירקים...(כפי שזכור לי מבית אמי ) br ע"י ניסוי ותהייה הגעתי למתכון המושלם.... brמתכון קל להכנה ...שווה כל טעימה....
הוראות הכנה
מרכיבים
1-2 פומלה מקולפות
על כל כוס וחצי סוכר -חצי כוס מים
1 לימון סחוט טרי
----------------
קוקוס לבן לטבילה
אופן ההכנה
מקלפים את הפומלות ומסירים את הקליפה הצהובה המרירה
את החלק הלבן חותכים בסכין לריבועים גדולים ודוקרים במזלג.
מכניסים לסיר עם מים מביאים לרתיחה ושופכים את המים המרירים וחוזרים שוב על הפעולה להסרת המרירות סה"כ 2 פעמים,
מסננים את הקליפות מהמים ומניחים בצד,
בינתיים, בסיר רחב שמים כוס וחצי סוכר, כוס מים ולימון סחוט מערבבים ומרתיחים. כשרתח הסירופ מכניסים את הקליפות מערבבים ומשאירים עדיין על האש עד לצמצום הנוזלים לגמרי (זהירות ובהשגחה בערך ½ שעה-40 דקות)
מורידים מהאש וטובלים כל קליפה בקוקוס שמים בקופסה אטומה ומשהים במקרר לפחות שעתיים עד לאכילה ...(ניתן לשמור בקרור לתקופה ארוכה)
מגיש: רותם דבי
מקור: שלי
שתף את המתכון