חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פונץ משקה פירות ויין מחומם לימ י החורף הקרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עם בוא החורף נהדר לפתוח ארוח עם פונץ' חם האמינו לי זה יעשה לכם את הערב br
פונץ משקה פירות ויין מחומם לימ י החורף הקרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עם בוא החורף נהדר לפתוח ארוח עם פונץ' חם האמינו לי זה יעשה לכם את הערב br
הוראות הכנה
מרכיבים
3 בקבוקי יין אדום יבש. מומלץ (מרלו תישבי 2003 )
2 כוסות מיץ תפוזים טרי.
2 תפוזים חתוכים לפרוסות.
2 לימונים חתוכים לפרוסות.
1 ליים (אם משיגים).
4 כפות סוכר.
חצי כוס ברנדי.
1 מקל קינמון
פלפל שחור טחון טרי (לפזר לכוס לאחר המזיגה)
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים פרט לפרוסות התפוזים והלימונים בסיר ומרתיחים לכ 2 דקות .
מקררים מעט מעבירים לקערת פונץ או קערה גדולה מפזרים מעל את פרוסות התפוז והלימון מגישים מחומם במזיגה ממצקת לכוסות יין ומפזרים מעל קמצוץ של פלפל שחור טחון טרי לניחוח בלבד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון