הוראות הכנה
מרכיבים
3 בקבוקי יין אדום יבש. מומלץ (מרלו תישבי 2003 )
2 כוסות מיץ תפוזים טרי.
2 תפוזים חתוכים לפרוסות.
2 לימונים חתוכים לפרוסות.
1 ליים (אם משיגים).
4 כפות סוכר.
חצי כוס ברנדי.
1 מקל קינמון
פלפל שחור טחון טרי (לפזר לכוס לאחר המזיגה)
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים פרט לפרוסות התפוזים והלימונים בסיר ומרתיחים לכ 2 דקות .
מקררים מעט מעבירים לקערת פונץ או קערה גדולה מפזרים מעל את פרוסות התפוז והלימון מגישים מחומם במזיגה ממצקת לכוסות יין ומפזרים מעל קמצוץ של פלפל שחור טחון טרי לניחוח בלבד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון