חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פוקצ'ה מעולה!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פוקצ'ה מעולה!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 קילו קמח
1 שקית שמרית (50 גרם)
650 מ"ל מים (2+2/3 כוסות)
2 כפות דבש
1 כף מלח
שליש כוס שמן זית
בצל מיובש מטוגן – חצי כוס
לציפוי :
2 גמבות
½ חציל
½1 בצל
½ כוס שמן רגיל (קנולה)
אופן ההכנה
מכינים את הציפוי: מטגנים את הירקות במחבת יבשה בלי שמן על אש גבוהה. כשהבצל , החציל והגמבה מתחילים להיות זהובים בהירים מוסיפים שמן, מנמיכים להבה ומבשלים על אש נמוכה עד לצבע זהוב, כ-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מניחים בצד.
מכינים את הבצק:
שמים את כל חומרי הבצק המיקסר ומעבדים 10 דקות לבצק רך, דביק, חלק ומבריק. משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח. יוצרים כדורי בצק בגודל כדורי פינג פונג או הגודל שאתם אוהבים מניחים 5-6 כדורים בתבנית תנור משומנת בשמן זית, משטחים קצת את הבצק יוצקים מעט מהציפוי ויוצרים גומות בידיים משומנות בבצק. מתפיחים 20 דקות ובינתיים מחממים תנור ל-180°c. אופים כ-20 דקות עד להזהבה הבצק (גם מלמטה).
מגיש: המתכונים של תותית
מקור:
שתף את המתכון