חיפוש


פטריות במילוי טופו מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brטעמתי באירוע - היה מדהים! המיוחדות בכך שאינו חלבי ומתאים לכל. br brאחרי חיפושים רבים - קיבלתי את המתכון ישר מהמקור
הוראות הכנה
מרכיבים
12-15 פטריות שמפיניון טריות, לבנות בקוטר 4 ס"מ
10 כפיות "גבינת שמנת" מטופו
3 פרוסות סלמון מעושן
מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
משחריים את רגלי הפטריות בסיבוב קל להיווצרות שקע למילוי
טוחנים את הסלמון והטופו במעבד מזון
מתבלים במלח ופלפל וממלאים כל פטריה בתערובת
מסדרים בתבנית ואופים בחום של 200 מעלות כ-5 דקות
מגיש: שרון שני
מקור: קייטרינג טעם וצבע
שתף את המתכון