חיפוש


פטריות ממולאות ומטוגנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
15 פטריות שמפיניון גדולות מאד או פורטבלו ללא הרגליים
15 פרוסות של גבינת עיזים שמנה וחצי קשה
1 בצל ירוק קצוץ
1 ביצה
פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בכל פטרייה שמים מעט בצל ירוק, מעט מלח ופלפל ופרוסת גבינת עיזים. מצפים כל פטרייה בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם. מטגנים בשמן עמוק ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון