הוראות הכנה
מרכיבים
20 פטריות שמפיניון טריות וגדולות
100 גרם חזה אווז מעושן קצוץ דק
1 בצל קטן קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
שמן לטיגון עמוק
שמן לטיגון
מלח ופלפל
2 ביצים טרופות
מעט קמח
פירורי לחם
אופן ההכנה
מסירים את הרגליים מכל הפטריות וקוצצים אותן (את הרגליים) דק מאד. למחבת חמה עם מעט שמן מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהופך להיות שקוף. מוסיפים את השום, רגלי הפטריות וחזה האווז, מקפיצים כשלוש דקות נוספות, מכבים את האש ומוסיפים מעט מלח ופלפל לשיפור הטעם. ממליאים את הפטריות בתערובת שבמחבת. מצפים את הפטריות בשכבה דקיקה של קמח, טובלים בביצים הטרופות ולאחר מכן בפירורי הלחם. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבת הציפוי.
מגישים חם על מצע של חסות ועגבניות שרי ובליווי רוטב צ'ילי חריף או רוטב ויניגרט חמצמץ-פיקנטי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון