חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיג'ואדה (חמין ברזילאי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיג'ואדה (חמין ברזילאי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 בצלי שאלוט
5-6 תפוחי אדמה חתוכים לפלחים
4-5 פלפלים חתוכים לקוביות
300 גרם בשר לחי חתוך לקוביות
200 גרם בשר זנב חתוך לרצועות או קבויות
4-5 נקניקיות צ'וריסו
4-5 נקניקיות מרגז
3 ליטר ציר בקר
2 כפות כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
½ כף שומשום
שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה
צורבים קלות את הנקניקיות ונתחי הבשר ומעבירים לסיר קרמי. מוסיפים את השאלוט, תפוחי האדמה, הפלפלים והתבלינים ומחממים על אש גבוהה כארבע דקות. מוסיפים את ציר הבקר ומכסים. מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות למשך כחמש שעות.
מגישים עם אורז מאודה ושעועית שחורה.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת סושי סמבה
שתף את המתכון