חיפוש


פידאוס חצילים ונתחוני עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איטריות פידאוס בנוסח שונה מעט. טעים מאוד.
הוראות הכנה
מרכיבים
איטריות ביצים רחבות
חציל בינוני
2 עגבניות גדולות
כוס ציר עוף (או כפית אבקת מרק עוף)
2 רצועות חזה עוף חתוכות לקוביות
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
חותכים את החציל לקוביות בינוניות ומטגנים בשמן זית
ממליחים ומפלפלים
מגרדים את העגבניות בפומפייה ומטגנים בסיר גדול במעט שמן זית
מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים מעט
מוסיפים את קוביות החצילים המטוגנות
מוסיפים את צירי העוף
ממליחים ומפלפלים
מוסיפים פסטה רחבה ומים רותחים עד לכיסוי הפסטה.
מרתיחים.
מבשלים כ 15 - 20 דק' מכוסה על אש נמוכה.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון