הוראות הכנה
מרכיבים
2 פילטים של דג מוסר, ללא העור
1 עגבנייה קלופה
½ פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנטנות
2 פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות קטנטנות
½ בצל חתוך לקוביות קטנטנות
4 כפות שמן זית
1 כף מירין
מספר טיפות טבסקו
מלח ופלפל
אופן ההכנה
חוצים את העגבנייה ומרוקנים את תוכנה לכלי (נשתמש במיץ העגבנייה יותר מאוחר). קוצצים את העגבנייה לקוביות קטנטנות. בסיר קטן מחממים כף שמן. מוסיפים את הבצל ומאדים כשתי דקות. מוסיפים את הפלפלים ומאדים עוד שתי דקות. מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומאדים עוד כדקה. מוסיפים את העגבנייה הקצוצה ושוב מערבבים. מוסיפים מלח ופלפל ומאדים, תוך כדי ערבוב כשתי דקות. מוסיפים את מיץ העגבנייה, המירין והטבסקו. מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כשלוש עד ארבע דקות. מסירים מהאש.
במחבת מחממים את יתרת שמן הזית. ממליחים ומפלפלים את הפילטים של הדג. מטגנים את פילה הדג כשתי דקות מכל צד. מניחים את פילה הדג במרכז צלחת ההגשה ומסביב מניחים את הירקות המבושלים.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון