חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה מוסר מטוגן מוגש עם רוטב ירקות מבושלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה מוסר מטוגן מוגש עם רוטב ירקות מבושלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 פילטים של דג מוסר, ללא העור
1 עגבנייה קלופה
½ פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנטנות
2 פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות קטנטנות
½ בצל חתוך לקוביות קטנטנות
4 כפות שמן זית
1 כף מירין
מספר טיפות טבסקו
מלח ופלפל
אופן ההכנה
חוצים את העגבנייה ומרוקנים את תוכנה לכלי (נשתמש במיץ העגבנייה יותר מאוחר). קוצצים את העגבנייה לקוביות קטנטנות. בסיר קטן מחממים כף שמן. מוסיפים את הבצל ומאדים כשתי דקות. מוסיפים את הפלפלים ומאדים עוד שתי דקות. מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומאדים עוד כדקה. מוסיפים את העגבנייה הקצוצה ושוב מערבבים. מוסיפים מלח ופלפל ומאדים, תוך כדי ערבוב כשתי דקות. מוסיפים את מיץ העגבנייה, המירין והטבסקו. מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כשלוש עד ארבע דקות. מסירים מהאש.
במחבת מחממים את יתרת שמן הזית. ממליחים ומפלפלים את הפילטים של הדג. מטגנים את פילה הדג כשתי דקות מכל צד. מניחים את פילה הדג במרכז צלחת ההגשה ומסביב מניחים את הירקות המבושלים.
מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון