הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים של עגל במשקל 150 גרם האחד
150 גרם פטריות יער חתוכות גס
2 כפות שמן
75 גרם חמאה
½ כוס ציר בקר מרוכז
½ כוס שמנת
100 גרם גבינה כחולה חתוכה לחתיכות קטנות
200 מ"ל ברנדי
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מטגנים את הבשר בשמן חם כדקה מכל צד. מוציאים מהמחבת ומוסיפים לה את החמאה. מטגנים קלות את הפטריות. מוסיפים את הציר המרוכז ואת השמנת. ממיסים את הגבינה ברוטב. מוסיפים את הברנדי ומתבלים במעט מלח ופלפל. מחזירים את הבשר למחבת למשך שתי דקות ומגישים עם הרוטב מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון