הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו מומלץ) שבור לקוביות
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
½ מיכל שמנת מתוקה
1 כף גדושה אבקת קפה נמס
1/3 כוס ברנדי
350 גרם ממרח שוקולד (מומלץ "נוטלה")
100 גרם אגוזי לוז קלויים וחצויים
100 גרם פיסטוק חלבי קלוף, קלוי וקצוץ.
לעיטור:
אבקת קקאו
תבנית מלבנית 18X25 ס"מ משומנת, ומרופדת בנייר אפייה משומן
אופן ההכנה
בסיר כפול ממיסים את השוקולד, חמאה, שמנת, אבקת קפה נמס וברנדי.
מסירים מהאש, מוסיפים את ממרח השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את האגוזים והפיסטוקים, מערבבים היטב ויוצקים לתבנית.
מקררים למשך הלילה.
הופכים את השוקולד על משטח עבודה וחותכים לריבועים.
מעטרים באבקת קקאו, שומרים בקופסת סגורה במקרר, או במקפיא, עד להגשה.
אם שומרים במקפיא - יש להוציא ה-15 דקות לפני מועד ההגשה.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון