חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פינוקי שוקולד עם אגוזי לוז ופיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פינוק אמיתי של שוקולד עם שמנת מתוקה brובתוכם אגוזי לוז ופיסטוק חלבי, משתתפים בחגיגה
פינוקי שוקולד עם אגוזי לוז ופיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פינוק אמיתי של שוקולד עם שמנת מתוקה brובתוכם אגוזי לוז ופיסטוק חלבי, משתתפים בחגיגה
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו מומלץ) שבור לקוביות
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
½ מיכל שמנת מתוקה
1 כף גדושה אבקת קפה נמס
1/3 כוס ברנדי
350 גרם ממרח שוקולד (מומלץ "נוטלה")
100 גרם אגוזי לוז קלויים וחצויים
100 גרם פיסטוק חלבי קלוף, קלוי וקצוץ.
לעיטור:
אבקת קקאו
תבנית מלבנית 18X25 ס"מ משומנת, ומרופדת בנייר אפייה משומן
אופן ההכנה
בסיר כפול ממיסים את השוקולד, חמאה, שמנת, אבקת קפה נמס וברנדי.
מסירים מהאש, מוסיפים את ממרח השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את האגוזים והפיסטוקים, מערבבים היטב ויוצקים לתבנית.
מקררים למשך הלילה.
הופכים את השוקולד על משטח עבודה וחותכים לריבועים.
מעטרים באבקת קקאו, שומרים בקופסת סגורה במקרר, או במקפיא, עד להגשה.
אם שומרים במקפיא - יש להוציא ה-15 דקות לפני מועד ההגשה.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון