חיפוש


פינידו - לחמניות גבינה
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות ממוצא בולגרי שמורכבות מבצק שמרים וגבינות, המתכון רץ במשפחה מדור לדור בהצלחה רבה.
מרכיבים
מנות:
הוראות הכנה
שמים את הקמח בקערה.
יוצרים גומה בקמח.
לשים את השמרים בגומה עם גרגירי הסוכר.
מסביב לגומה מפזרים את המלח (שלא יגע בשמרים).
מוסיפים לסירוגין את המים בתוך הגומה ולשים לבצק אחיד!
מוסיפים את הקוטג' והגבינה הבולגרית ולשים שנית לבצק אחיד.
משמנים תבנית בחמאה, משטחים בה את הבצק, ומתפיחים במשך שעתיים שלש. מפזרים מספר טיפות שמן רגיל באופן שווה מעל הבצק .חותכים לריבועים שווים בגודל הרצוי ,מפזרים את הגבינה המגוררת . מפזרים את החמאה באופן שווה על כל התבנית, מעל הבצק.
אופים למשך כ- 30 דקות ב-180°c. עד להזהבה.
לאחר שמוציאים מהתנור, חותכים לריבועים לפי הסימונים, ומגישים חם.
מגיש: yafa
מקור: עצמי (בולגרי אסלי)
שתף את המתכון