חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"פינידו" - לחמניות גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"פינידו" - לחמניות גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4.5 כוסות קמח לתבנית בינונית ו- 5 כוסות לתבנית גדולה.
2 כוסות מים (ל- 4.5 כוסות קמח) .
ו- 2 ורבע כוסות מים (ל- 5 כוסות קמח).
1/2 חבילת שמרית.
100 גר' מרגרינה.
2 כפיות מחוקות מלח.
200 גר' גבינה בולגרית.
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת.
1 חבילת קוטג'.
מס' גרגירי סוכר.
אופן ההכנה
שמים את הקמח בקערה.
יוצרים גומה בקמח.
לשים את השמרים בגומה עם גרגירי הסוכר.
מסביב לגומה מפזרים את המלח (שלא יגע בשמרים).
מוסיפים לסירוגין את המים בתוך הגומה ולשים לבצק אחיד!
מוסיפים את הקוטג' והגבינה הבולגרית ולשים שנית לבצק אחיד.
משמנים תבנית במרגרינה, משטחים בה את הבצק, מפזרים מס' טיפות שמן רגיל באופן שווה.
חותכים לריבועים שווים בגודל הרצוי.
מפזרים את החמאה באופן שווה על כל התבנית, מעל הבצק.
מפזרים את גבינת הקשקבל המגוררת באופן שווה מעל הבצק.
אופים למשך כ- 30 דקות ב- 180 מעלות. עד להזהבה.
לאחר שמוציאים מהתנור, חותכים לריבועים לפי הסימונים ומגישים חם
מגיש: benla1
מקור:
שתף את המתכון