הוראות הכנה
מרכיבים
4.5 כוסות קמח לתבנית בינונית ו- 5 כוסות לתבנית גדולה.
2 כוסות מים (ל- 4.5 כוסות קמח) .
ו- 2 ורבע כוסות מים (ל- 5 כוסות קמח).
1/2 חבילת שמרית.
100 גר' מרגרינה.
2 כפיות מחוקות מלח.
200 גר' גבינה בולגרית.
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת.
1 חבילת קוטג'.
מס' גרגירי סוכר.
אופן ההכנה
שמים את הקמח בקערה.
יוצרים גומה בקמח.
לשים את השמרים בגומה עם גרגירי הסוכר.
מסביב לגומה מפזרים את המלח (שלא יגע בשמרים).
מוסיפים לסירוגין את המים בתוך הגומה ולשים לבצק אחיד!
מוסיפים את הקוטג' והגבינה הבולגרית ולשים שנית לבצק אחיד.
משמנים תבנית במרגרינה, משטחים בה את הבצק, מפזרים מס' טיפות שמן רגיל באופן שווה.
חותכים לריבועים שווים בגודל הרצוי.
מפזרים את החמאה באופן שווה על כל התבנית, מעל הבצק.
מפזרים את גבינת הקשקבל המגוררת באופן שווה מעל הבצק.
אופים למשך כ- 30 דקות ב- 180 מעלות. עד להזהבה.
לאחר שמוציאים מהתנור, חותכים לריבועים לפי הסימונים ומגישים חם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון