הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק -
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 מרגרינה מומסת
1 קוטג'
(אפשר 2 כוסות קמח תופח ואז אין צורך באבקת אפיה)
לרוטב -
רסק עגבניות
בזיליקום
מלח
גבינה צהובה מגורדת
תוספות כיד הדימיון
אופן ההכנה
ללוש יחד את כל חומרי הבצק, לשטח על תבנית, לאפות בחום בינוני עד שמזהיב מעט אך לא אפוי לחלוטין. להוציא מהתנור, למרוח רסק עגבניות, תוספות וגבינה צהובה, להחזיר לתנור רק עד שהגבינה משחימה מעט ומבעבעת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון