חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה בשרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה בשרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 ק"ג קמח לחם, קמח כפרי, או קמח לבן
שתי כפות שמרים יבשים
כף סוכר
2 כפיות מלח
1/3 כוס שמן (שמן זית עדיף, אך כל שמן אחר יתאים)
2 כוסות מים (משתנה לפי הצורך)
לתערובת הבשר
1 ק"ג בשר טחון (אני השתמשתי בתערובת של בשר בקר והודו אדום)
בצל גדול
רכז רימונים
פטרוזיליה קצוצה
תבלינים: מלח, שום כתוש, כמון, בהראט
פטריות טריות
צנוברים
אופן ההכנה
לשים את החומרים לבצק רך ומניחים בקערה מכוסה, להתפחה, עד שהבצק יכפיל את נפחו.
מתבלים את הבשר, אפשר לגוון, להוסיף או לגרוע תבלינים לפי טעמכם האישי.
מוסיפים רכז רימונים, שנותן טעם חמצמץ לבשר.
פורסים את הבצל לרצועות, מטגנים ומוסיפים לבשר.
מוסיפים לבשר את הפטרוזיליה.
לשים ביד את הבשר עד שהתערובת אחידה, טועמים ומתקנים את התיבול.
פורסים ומטגנים מעט את הפטריות ושומרים בצד.
לאחר שהבצק תפח לשים מעט ומחלקים לכדורים במשקל 100 גרם לערך.
על משטח מקומח, משטחים ביד או במערוך את הכדורים לעיגולים בקוטר 15 ס"מ בערך ומסדרים בתבנית על נייר אפייה.
מניחים בשר על כל עיגול בצק ומשטחים אותו על הבצק. מפזרים פטריות וצנוברים ומהדקים אותם לבשר.
אופים בתנור בחום גבוה כ 10 - 15 דקות, עד ששולי הבצק מזהיבים והבשר מוכן.
מגישים חם עם טחינה טרייה, מתובלת בשום ובהרבה לימון.
מגיש: imgold
מקור:
שתף את המתכון