הוראות הכנה
מרכיבים
6 יחידות טורטייה מוכנות
מעט שמן קנולה
400 גרם סלט חצילים קלוי טבעי מוכן
300 גרם גבינת פטה 16% שומן
100 גרם זיתים סוריים דפוקים מגולענים וחצויים
צרור עלי רוקט
מעט שמן זית
מעט מיץ לימון
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום מקסימלי (250 מעלות).
2. מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה, ומטגנים את הטורטיות להזהבה קלה מאוד.
3. מורחים סלט חצילים בנדיבות על הטורטיות, מפוררים מעל גבינת פטה ומפזרים זיתים.
4. מכניסים את הטורטיות לתנור לכ-8 דקות עד הזהבה קלה.
5. בינתיים מתבלים עלי רוקט בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
6. מוציאים את הפיצה מהתנור, עורמים מעל את סלט הרוקט ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון