הוראות הכנה
מרכיבים
מצות
רסק עגבניות או קטשופ
פרוסות גבינה צהובה
זיתים מגולענים או פטריות מקופסת שימורים
ביצים +מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מרטיבים את המצות מתחת למי ברז מנערים ממים ושמים בתוך מגבת עטופים היטב.
מניחים בצד 10 דקות בערך (הם צריכות להיות גמישות)
כל מצה מורחים ברסק עגבניות או קטשופ. שמים פרוסת גבינה צהובה
+תוספות בנדיבות (זיתים פרוסים או פטריות)מעליהם.
מקפלים לשתיים באמצע או לארבע שביניהם רסק עגבניות(להדבקה)
טורפים ביצים בקערה גדולה ושטוחה טובלים משתי הצדדים בבלילה
ומטגנים בשמן חם משתי הצדדים להשחמה קלה.
מגישים חם וכך ממשיכים עם שאר המצות לכל שאר הסועדים....
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון