הוראות הכנה
מרכיבים
1 קמח אוסם תופח מאליו (350 גר')
½ כפית מלח
2 אשל (או יוגורט או שמנת)
אופן ההכנה
ללוש עד לבצק אחיד (ממש לא להתאמץ...)
לשטח עם היד בתוך תבנית.
לזרוק על הבצק כל שמתחשק.
להשתדל לא עבה כי זה תופח מאד.
לסדר על תבנית, לאפות ב 180°C עד שמזהיב.
עכשיו מוציאים מהתנור, מפזרים בנדיבות שמן זית, רסק עגבניות , גבינות, זיתים וכל מה שאוהבים,ושוב לתנור עד שהגבינה נמסה.
זה כל הסיפור.
מגיש:
מקור: מי זוכר...
שתף את המתכון