הוראות הכנה
מרכיבים
פיתה אחת
75 גרם גבינה צהובה
חצי קופסא של רסק עגבניות (הקטנות האלה...)
כף שמן
שמינית כפית אבקת שום
כפית אורגנו
זיתים (או כל תוספת אחרת שרוצים)
אופן ההכנה
1. מחלקים את הפיתה ל-2, כך שיתקבלו 2 עיגולים.
2. מחממים את התנור בחום בינוני-גבוה. מגררים את הגבינה הצהובה לתוך צלחת.
3. מערבבים בקערה את הרסק עגבניות, השמן, המלח ואבקת השום. מורחים את הרסק על כל עיגול פיתה.
4. מפזרים על הרסק את הגבינה, שמים את התוספות שרוצים,מפזרים את האורגנו.
5. אופים בתנור חם כ-5 עד 8 דקות, עד שהגבינה נמסה. מוציאים את הפיצות ואוכלים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון