חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה פצצה {מתכון בלעדי!!!!!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה פצצה קלה להכנה והבצק פשוט אורירי (דומה לסבארו)
פיצה פצצה {מתכון בלעדי!!!!!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה פצצה קלה להכנה והבצק פשוט אורירי (דומה לסבארו)
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח 180 מ"ל
41 1 כפות שמרים יבשים (או 2 כפות שמרית טרי)
31 כוס שמן
2 כפות סוכר
כפית שטוחה מלח
21 1 כוסות מים פושרים (ולהוסיף לפי הצורך מים או קמח לקבלת בצק רך ונעים ולא דביק)
אופן ההכנה
1 שמים את כל מוצרי הבצק בקערה
2 מוסיפים את המים הפושרים ומערבבים בעזרת כף כדקה
3 מוסיפים את השמן ומעבדים לבצק רך ונעים לא דביק ( במקרה שהוא קצת דביק אפשר לזרות מעט קמח או להוסיף שמן לפי הצורך)
4 מכסים במגבת מתפחים כ חצי שעה
5 לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומנחים כל אחד בתבנית משמנים את הידים ומותחים את הבצק ושמים רוטב וכמובן גבינה צהובה (יש לי מתכון לרוטב תבדקו במתכונים שלי קובי10 )
לאפות בתנור בחום ביננוני
חשוב מאוד לקראת הסוף להניח על רצפת התנור כ-2 דק' ולבדוק שהבצק אפוי
מגיש: קובי10
מקור:
שתף את המתכון