חיפוש


פירות יבשים ממולאים בבקר, כבש וצנוברים בשרוול חזה אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירות יבשים ממולאים בבקר, כבש וצנוברים בשרוול חזה אווז brאפויים ברוטב יין אדום br
הוראות הכנה
מרכיבים
שזיפים יבשים
תאנים יבשים
משמשים יבשים
יין אדום מתוק
בצל
סוכר חום
מלח, פלפל
חומרים למילוי:
בשר בקר טחון
שומן כבש
צנוברים קלויים / אגוזים
מלח, פלפל, קנמון
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מערבבים יחד את חומרי המילוי.
2.מכינים רוטב יין אדום ע"י טיגון הבצל, הוספת סוכר חום ותבלינים יין אדום.
מביאים ל רתיחה אחת ומורידים מהאש.
3.מגלענים את השזיפים, ופותחים את כל הפירות מהצדדים הפנימיים כדי שיהיה יותר מקום
4.וממלאים את כל הפירות במילוי
5.מגלגלים את הפרי המלא בפרוסת אווז מעושן ונועצים קיסם עץ
6. מסדרים בתבנית אפייה ויוצקים מעל את הרוטב עד חצי מגובה הפירות (אם יש זמן לתת לפירות לשרות ביין 24 שעות). אופים בחום 180 מעלות כחצי שעה ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון