הוראות הכנה
מרכיבים
2 בננות קלופות חתוכות לארבעה חלקים
2 אגסים קלופים חתוכים לרבעים לאורכם
8 תותים גדולים, מנוקים
אבקת סוכר
אבקת קינמון
לבלילה:
1 כוס קמח תופח
1 כף שמן
1 כף סוכר
1 ביצה
כוס מי סודה
להגשה:
אבקת סוכר
קינמון
סירופ מייפל
חבילת שיפודי במבוק
אופן ההכנה
1. מערבבים את חומרי הבלילה בקערית לתערובת חלקה וללא גושים (עם מטרפה)
2. משפדים את הפירות בקצה של שיפוד במבוק שקיצרנו מעט
3. טובלים את הפירות בבלילה ומכניסים לסיר עם שמן עמוק. מטגנים עד שהבלילה תפוחה ושחומה יפה.
4. מניחים על נייר סופג.
5. מסדרים על כלי מאורך ומפזרים מעל אבקת סוכר וקינמון, כשמקלות הבמבוק מופנים כלפי מעלה.
מגיש:
מקור: מסעדה סינית ג'ד פלאס
שתף את המתכון