הוראות הכנה
מרכיבים
פיתות לפי הסועדים
קילו בשר בקר
2 בצלים בנוני
פטרוזליה(אפשר יבשה)
כוס פרורי לחם
חצי כוס שמן
תבלינים:פלפל שחור ,קורט מלח ,רבע כפית כורכום,רבע כפית פפריקה,
אופן ההכנה
הכנת התערובת של הבשר מגרדים את הבצל בפומפיה דקה וסוחטים את המים מהבצל
ומוסיפים לבשר הטחון שמים את שאר החומרים והתבלינים ולשים היטב מומלץ לשים את התערובת כחצי שעה במקרר לפני ההכנה
חוצים את הפיתה לאורך הפיתה ויצרים כמין שתי פיתות ואת הבשר מועכים מעל כל משטח הפיתה סוגרים את החצי השני ושמים על המנגל או במנגל חשמלי הופכים את הפיתה משני הצדדים שהפיתה זהובה מוצאים שמים טחינה
בתאבון!!
מגיש:
מקור: המצאה
שתף את המתכון