הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קמח [ שטיבל ללחם ] מנופה היטב
גביע יוגורט
כוס ורבע חלב
2 ביצים
שרית אבקת אפיה
כפית מלח
4 כפיות סוכר
כפית סודה לשתיה
5 כפות שמן
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ויוצרים בצק אחיד
מכסים בנילון ונותנים לבצק לנוח שעה
לשים שוב את הבצק ומחלקים לכדורים בגודל תפוח גדול
מרדדים את נכדור לעלה בעובי חצי ס"מ
מחממים מחבת לחום גבוה מטגנים את הבצק בצד אחד הופכים ומטגנים צד שני
מסירים מהמחבת וקולים ישירות על הגז את הפיתה משני צדדיה לכמה שניות בלבד
בתאבון
מגיש:
מקור: יצחקוב
שתף את המתכון