הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
1 ק"ג קמח קשה (שטיבל)
3 חלמונים
1 כף שמן זית
50 גרם שמרים טריים
1 כף מלח
2.5-3 כוסות מים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח, חלמונים, מלח ו- 2 כוסות מים ולשים.
מוסיפים 1/2 עד 1 כוס וממשיכים ללוש כ- 8 דקות.
להוסיף את השמרים וללוש עוד 2 דקות.
לחלק ל- 10 יחידות, כ- 150 גרם כ"א,
לפזר קמח על משטח עבודה להניח מעל את 10 היחידות מכוסות במגבת
לחמם תנור לטמפרטורה מקסימלית
בתבנית מקומחת משטחים כל יחידה ומותחים אותה לעובי 3-4 מ"מ.אופים
בתנורבחום בינוני, הפיתה העירקית מוכנה תוך זמן קצר כשהיא תופחת ומתקשטת בנקודות חומות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון