חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר עם מעט שומן עליו (רצוי מספר 2) חתוך לקוביות
1 ק"ג בצל פרוס
750 גרם גזר פרוס לרצועות קצרות ודקות
5-6 שיני שום לא קלופות אך שטופות
1.2 ליטר מים
1 ק"ג אורז
מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בסיר ברזל גדול (רצוי קאזאן) מחממים שמן בגובה 1 ס"מ מעל תחתית הסיר. כאשר השמן רותח מכניסים את הבקר ומטגנים עד לסגירת הבשר. מוסיפים את הבצל. מטגנים ביחד עד שהבצל מזהיב במעט (לוקח מעט זמן). מוסיפים כפית מלח ואת הגזר. מערבבים היטב ומבשלים ביחד כחמש עד שבע דקות. מוסיפים את המים ומוסיפים מלח כך שיהיה מעט מלוח. כאשר מגיע לרתיחה מוסיפים את האורז והשום, בוחשים קלות, מכסים את הסיר ומבשלים על אש גבוהה כרבע שעה. מנמיכים את האש לעשרים דקות נוספות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון