חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"פלוב" בוכארי אורגינלי- תבשיל בשר ירקות ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל מסורתי לאומי - טעים מאוד מומלץ
"פלוב" בוכארי אורגינלי- תבשיל בשר ירקות ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל מסורתי לאומי - טעים מאוד מומלץ
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
800 גר' בשר בקר / כבש חתוך לקוביות 3X3
1 קג' אורז עגול (אורז לריזוטו)
2 בצלים גדולים
2 כוסות שמן
800 גר' גזר
מלח,פלפל שחורכמון.
ראש שום(לא חובה - מי שאוהב)
מים לפי בצורך.
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1.חותכים את הגזר לרצועות דקות כמו גפרורים(גוליאני), ואת הבצל לקוביות.
2.מחממים את השמן בסיר גדול וגבוה ומוסיפים בצל עד שיזהיב.
3.חותכים את הבשר לקוביות גדולות, מוסיפים לסיר ומטגנים עד שהוא משנה את
צבעו. ומזהיב מעט
4.מוסיפים מים לפי הצורך ומתבלים במלח, פלפל שחור וכמון.
5.מבשלים 40 דקות עד שעה עד שהבשר מתרכך.
6.מוסיפים את כל הגזר ומשלב זה לא מערבבים את את תכולת בסיר,
7.מכסים את הסיר על אש קטנה שיתבשל כ-15 דקות, בינתיים שוטפים את האורז
ומרתיחים כמות של מים.
8.לאחר 15 דקות פותחים את הסיר ומעל הכל מוסיפים את האורז, מתבלים במלח,
פלפל שחור וכמון, יוצקים על הכל מים רותחים עד 1 ס''מ מעל האורז.
מבשלים על אש גבוהה עם מכסה פתוח עד לספיגת המים.
9.אוספים את האורז משולי הסיר לכיוון המרכז לערמה במרכז הסיר, (אפשר
להוסיף במרכז הערמה ראש שום).
10 .מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות על אש קטנה.
11.מכבים את הלהבה ומשאירים מכוסה עוד 10 דקות
להגשה
בצלחת הגשה מציעים את האורז מעליו את הגזר ומסדרים את הבשר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון