חיפוש


פלמושי (בשפה גרוזינית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סוג קינוח מומלץ
הוראות הכנה
מרכיבים
ליטר 1 בדגי או מיץ ענבים טהור
1/4 קג קמח
אופן ההכנה
מערבבים עם מקסר את הקמח והמיץ קודם ב 2 כוסות מיץ שלא יהיו גושים אחר כך מוסיפים
את כל המיץ כשהמיץ הומוגני בלי גושים מתחילים לבשל תוך כדי עירבוב. חייבים לערבב בלי
להפסיק. פלמושי מתחיל להסמיך ומשנה צבע. כשמתחיל לרתוח זה הזמן להוסיף אגוזי מלך
חתוחים. ( אם רוצים ) אם מוסיפים אגוזים אפשר להכין מזה משהו דומה לצ'ורצ'חלה.
כש מעבירים את הפלמושי על הצלחת. מכסים אותו בבד ומייבשים לכמה ימים. חותחים בקוביות
ויש לכם מעדן צ'ורצ'חלה מבלי להשחיל את האגוזים על החוט
בלי אגוזים זה פלמושי אוריגינל. אחרי רתיחה ראשונה מבשלים עד להסמכה רצויה
בערך עוד 5-8 דקות
מעבירים לצלחות ונהנים מכל טיפה
מגיש: avraham
מקור:
שתף את המתכון