חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלמושי (בשפה גרוזינית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סוג קינוח מומלץ
פלמושי (בשפה גרוזינית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סוג קינוח מומלץ
הוראות הכנה
מרכיבים
ליטר 1 בדגי או מיץ ענבים טהור
1/4 קג קמח
אופן ההכנה
מערבבים עם מקסר את הקמח והמיץ קודם ב 2 כוסות מיץ שלא יהיו גושים אחר כך מוסיפים
את כל המיץ כשהמיץ הומוגני בלי גושים מתחילים לבשל תוך כדי עירבוב. חייבים לערבב בלי
להפסיק. פלמושי מתחיל להסמיך ומשנה צבע. כשמתחיל לרתוח זה הזמן להוסיף אגוזי מלך
חתוחים. ( אם רוצים ) אם מוסיפים אגוזים אפשר להכין מזה משהו דומה לצ'ורצ'חלה.
כש מעבירים את הפלמושי על הצלחת. מכסים אותו בבד ומייבשים לכמה ימים. חותחים בקוביות
ויש לכם מעדן צ'ורצ'חלה מבלי להשחיל את האגוזים על החוט
בלי אגוזים זה פלמושי אוריגינל. אחרי רתיחה ראשונה מבשלים עד להסמכה רצויה
בערך עוד 5-8 דקות
מעבירים לצלחות ונהנים מכל טיפה
מגיש: avraham
מקור:
שתף את המתכון