הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
4 פלפלים (אדום,כתום,צהוב) בגודל רגיל או שלושה ג'מבו
שמן זית מעולה
1/3 כוס חומץ בלסמי - מאיכות טובה
חומץ בלסמי לפי הצורך
אופן ההכנה
ההכנה:
חותכים את הפלפלים לרצועות ברוחב ס"מ, מחממים מעט שמן זית במחבת, שמים את הפלפלים במחבת ויוצקים מאליהם את 1/3 כוס הבלסמי, מבשלים על אש נמוכה מאוד בין שעה לשעתיים וחצי, עד שהפלפלים נימוחים, לערבב מידי פעם ולצקת חומץ נוסף במידה ויש צורך.
ניתן לביצוע גם עם בצל.
מגיש:
מקור: איטליה
שתף את המתכון