הוראות הכנה
מרכיבים
¼ כוס שמן זית
6 פלפלים אדומים מתוקים גדולים
½ 1 כוסות אורז
1/2 כוס רוטב צילי מתוק
250 גרם חזה עוף קצוץ לקוביות
1 בצל גדול קצוץ ומטוגן
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
3 עגבניות בשלות קצוצות לקוביות ללא קליפה ( לקילוף , להשרות את העגבניות המים חמים מאוד )
2 קוביות תיבול בזיליקום
2 קוביות תיבול שום פטרוזיליה
1 כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס טרי
1 כף אבקת מרק עוף
המצרכים לרוטב
3 כוסות מים המצרכים לרוטב
1 קופסה קטנה רסק עגבניות
5 כפיות רוטב סויה
3כפות אבקת מרק עוף
לערבב הכל יחד
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד לקבלת צבע זהוב. להוסיף את הפטרוזיליה, העגבניות,רוטב צילי מתוק,
בשר העוף ולערבב היטב. לאחר שתי דקות של בישול להוסיף את האורז ולהמשיך לערבב, להוסיף את התבלינים ולהסיר מהאש.
לשטוף את הפלפלים להסיר את החלק העליון ולשמור כמכסה לפלפל לאחר המילוי.
לסדר בסיר מתאים את הפלפלים שהם צמודים. ממלאים את הפלפלים בתערובת המילוי ולכסות במכסה.
להוסיף את מרכיבי הרוטב לסיר, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה כשעתיים.
בתאבון
אלי גרשון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון