הוראות הכנה
מרכיבים
לקחת 6 פלפלים אדומים וחמש עגבניות גדולות
למילוי
3 כוסות אורז
1/4 קילו בשר טחון
1/4 חבילה שמיר
2 בצלים קצוצים דק
כף ורבע רסק עגבניות
לתבל עם כורכוס, כמון , פלפל שחור , מלח ,פפריקה
להכניס לקערה ולערבב הכל היטב ולהניח בצד
רוטב
לשים בסיר את מילוי העגבניות
כף ורבע רסק עגבניות
כף סוכר
1/4 כוס שנן 1/4 כוס ממיץ לימון
בצל קצוץ
כף אבקת מרק עוף
מעט שמיר קצוץ
כוס מיים
לערבב את כל חומרי הרוטב בסיר גדול ולא עמוק מידיי
אופן ההכנה
לקחת את הפלפלים לחתוך את הראש שיהיה בצורה של מכסה ולהוציא את הגרעינים ממנו
לקחת את העגבניות ולחתוך כמו הפלפל ולהוציא את המילוי של העגבניה ולהניח בצד
למלא את הפלפלים ועגבניות מחומר המילוי ורסות במכסה שלהם
לסדר את הפלפלים בסיר מעל הרוב בצורה צמודה ומעל לסדר את העגבניות
להוסיף מיים על לכיסוי ולכסות ולהביא לרתיחה
אח"כ להנמיך את האש ולכסות במכסה שיהיה יותר צמוד לעגבניות ולכסות בנוסף במכסה הרגיל
ולבשל כשעה וחצי נוספות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון