חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפל ועגבניות ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפל ועגבניות ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לקחת 6 פלפלים אדומים וחמש עגבניות גדולות
למילוי
3 כוסות אורז
1/4 קילו בשר טחון
1/4 חבילה שמיר
2 בצלים קצוצים דק
כף ורבע רסק עגבניות
לתבל עם כורכוס, כמון , פלפל שחור , מלח ,פפריקה
להכניס לקערה ולערבב הכל היטב ולהניח בצד
רוטב
לשים בסיר את מילוי העגבניות
כף ורבע רסק עגבניות
כף סוכר
1/4 כוס שנן 1/4 כוס ממיץ לימון
בצל קצוץ
כף אבקת מרק עוף
מעט שמיר קצוץ
כוס מיים
לערבב את כל חומרי הרוטב בסיר גדול ולא עמוק מידיי
אופן ההכנה
לקחת את הפלפלים לחתוך את הראש שיהיה בצורה של מכסה ולהוציא את הגרעינים ממנו
לקחת את העגבניות ולחתוך כמו הפלפל ולהוציא את המילוי של העגבניה ולהניח בצד
למלא את הפלפלים ועגבניות מחומר המילוי ורסות במכסה שלהם
לסדר את הפלפלים בסיר מעל הרוב בצורה צמודה ומעל לסדר את העגבניות
להוסיף מיים על לכיסוי ולכסות ולהביא לרתיחה
אח"כ להנמיך את האש ולכסות במכסה שיהיה יותר צמוד לעגבניות ולכסות בנוסף במכסה הרגיל
ולבשל כשעה וחצי נוספות
מגיש: צביה
מקור:
שתף את המתכון