הוראות הכנה
מרכיבים
10 פלפלים חריפים ירוקים אדומים
1/4 כוס שמן איכותי (לא זית)
3 שיני שום כתוש
1/2 כפית מלח גס
3 כפות לימון טרי
אופן ההכנה
1. במחבת מחממים את השמן
2. מחוררים עם מזלג את הפלפל (זהירות באם לא תחוררו צפו לביקוע לא רצוי שילכלך את
המטבח בשמן)
3.מטגנים את הפלפל במחבת מכוסה על אש בינונית הופכים מדי פעם
עד שקליפתו משנה צבעה כמהה ומזהיבה
4.למקפידים מוציאים מקררים כמה שניות ומקלפים את הקליפה.
5.מעבירים כמה כפות שמן מהטיגון לכלי איחסון שניתן לאוטמו
6.מעבירים את הפלפל לכלי ובוזקים מעליו מעט מלח גס והשום.
7.מקררים לחם החזר ואוכלים
*** ניתן לאכסן בכלי אטום עד שבוע במקרר
*** ניתן להחליף את הלימון בשמן בלסמי
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון