הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פנה
מעט שמן זית
1/3 בצל קצוץ
2 שיני שום מעוכות
1/2 ק"ג פטריות שמפיניון טריות (או מקופסה)
1 כוס שמנת מתוקה
2 כפות קוניאק
2 כפות עגבניות מרוסקות
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה אל דנטה
2. בזמן שהפסטה מתבשלת, שמים את הבצל במחבת עם שמן זית ומטגנים קלות.
3. כאשר הבצל משנה את צבעו מוסיפים את השום.
4. מחלישים את האש ומוסיפים למחבת את הפטריות הקצוצות.
5. מבשלים עד שהפטריות מתרככות.
6. מוסיפים פנימה את השמנת ורסק העגבניות ומביאים לרתיחה תוך בחישה.
7. מוסיפים שתי כפות קוניאק ומעט מלח ובוחשים היטב על האש.
8. מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, מערבבים ומעבירים לצלחות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון